REEVALUAREA BIBLIOGRAFIEI PENTRU EXAMENUL DE SPECIALITATE

REEVALUAREA BIBLIOGRAFIEI PENTRU EXAMENUL DE SPECIALITATE

A fost constituita o Comisie Nationala de Experti a SOGR cu cate un reprezentant din fiecare zona geografica care sa evalueze independent tematica, modalitatea de examinare si bibliografia aferente examenului de specialitate. NU sunt implicati in aceasta comisie personalitatile care au scris sau tradus multe materiale in ultimii ani, tocmai pentru a nu influenta cumva procesul de revizuire a bibliografiei. A fost decisa acordarea acestei sarcini catre oameni “tineri”, multi dintre ei vicepresedinti ai Societatii si impreuna au fost stabilite conditiile acestei evaluari.
Componenta Comisiei este urmatoarea: Prof. Bratila Elvira, Prof. Dan Mihu, Prof. Vlad Tica, Prof. Razvan Socolov, Prof. Claudiu Marginean, Prof Dorin Grigoras, Conf. Dominic Iliescu.
Cand acest proces va fi finalizat – angajamentul este pana la finalul anului 2018 – vom veni catre dumneavoastra cu materialul si il vom prezenta pe site pentru sugestii, inainte de a-l propune Ministerului Sanatatii si Colegiului Medicilor din Romania.Vino în comunitatea SOGR ca să fii informat!