Inscriere 2023

Incepand cu 1 ianuarie 2019, calitatea de membru cuprinde si abonamentele la cele doua reviste de obstetrica si ginecologie din Romania care au reprezentare nationala: Obstetrica si Ginecologia si Ginecologia.Ro. Asadar, fiecare membru va plati o singura data intr-un an o suma care cumuleaza: taxa de membru si abonamentele la cele doua reviste.

Calitatea de membru expira la finalul fiecarui an, in data de 31 decembrie. Pentru a ramane membru al Societatii, este necesara reinnoirea statutului prin plata taxei pentru anul respectiv. Pentru aceasta trebuie doar sa va logati in contul existent cu adresa de email si parola sau in cazul in care nu aveti cont sa va creati unul aici.

Alte avantaje ale statutului de membru includ:

  • participarea cu taxe reduse la congresele si conferintele societatilor partenere SOGR (au confirmat deja Societatea Romana UOG, Asociatia Romana de Medicina Perinatala, Ian Donald Romania, Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie, Societatea Romana de Uroginecologie, Societatea Romana de Medicina Reproductiva)
  • Membrii SOGR care si-au platit taxa vor primi 20 credite EMC in respectivul an, aferente abonamentelor la cele doua reviste. Certificatul de membru poate fi descarcat din sectiunea contul meu.

Cum ma inscriu?

Conturile medicilor/rezidentilor care au fost anterior membri ai SOGR nu mai sunt vizibile, pana la plata taxei de membru pentru anul curent.
Nu este necesara reinscrierea, se poate face in continuare autentificarea si plata taxei de membru, conform algoritmului de mai jos. Din acel moment, contul si calitatea de membru vor deveni active si vizibile.

Valoarea acestor taxe pentru medicii din Romania care doresc sa devina membri SOGR, este urmatoarea:

Medic primar / specialist

Taxa de membru cu cele 2 reviste printate

Taxa de membru cu cele 2 reviste in format digital

340 RON

320 RON

Medic rezident

Taxa de membru cu cele 2 reviste printate

Taxa de membru cu cele 2 reviste in format digital

240 RON

190 RON

Valoarea acestor taxe pentru medicii din Republica Moldova care doresc sa devina membri SOGR, este urmatoarea:

Medic primar / specialist

Taxa de membru cu cele 2 reviste printate

Taxa de membru cu cele 2 reviste in format digital

255 RON

235 RON

Medic rezident

Taxa de membru cu cele 2 reviste printate

Taxa de membru cu cele 2 reviste in format digital

205 RON

155 RON

Sectiunea de plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro

Pentru plata taxei de membru pe anul curent, este necesar cont de utilizator:

In functie de gradul medical, medic primar / specialist sau medic rezident, selectezi tipul de pachet care ti se potriveste, dupa ce ai selectat pachetul potrivit pentru tine, alegi formatul revistei, si dai click pe “Inscrie-te”.

Completezi forumularul in pagina Finalizare plata Taxa de membru, introducand datele solicitate. Dupa ce s-a finalizat operatiunea, prin completarea datelor, finalizati inscrierea prin apasarea butonului Plaseaza comanda.

!!! In cazul in care efectuati plata taxei de mebru prin OP, va rugam sa, trimiteti dovada platii impreuna cu datele de identificare din site (nume membru, email-ul folosit la crearea contului) pe adresa de email admin@sogr.ro .

Tipul abonamentului selectat nu poate fi schimbat dupa plata taxei de membru! Nu se pot cumpara 2 pachete! Taxa de membru este valabila de la data de 1 ianuarie si expira la data de 31 decembrie a fiecarui an calendaristic.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati: admin@sogr.ro

Va urez mult succes!

Vino în comunitatea SOGR ca să fii informat!