Proiect de statut

Stimaţi colegi,

 

În Anul Centenar 2018, vă așteptăm la Iași, la al XVII-lea Congres Național al Societății de Obstetrică și Ginecologie  in România adresat tuturor obstetricienilor şi ginecologilor români.

 

Programul a fost afișat pe site după ce s-au făcut ultimele modificări solicitate de colegii participanți.
Regretăm încă odată că nu am putut încadra în programul științific mai multe lucrări orale așa cum s-a dorit. Toate prezentările vor putea fi accesate pe site-ul SOGR după congres cu avizul autorilor. Speram ca noul site-ul al Societății www.sogr.ro lansat recent va permite o mai bună informare și evidență a membrilor și a activității noastre.

 

Pentru buna funcționare a Societății noastre, pentru realizarea unei concordanțe între statul Societății și legislația în vigoare, am finalizat cu ajutorul unor juriști specializați, un Proiect de Statut al SOGR, modern, asemănător altor Societăți profesionale românești dinamice (cardiologie, anestezie terapie intensivă, chirurgie, medicină de familie, etc). Puteti accesa Proiectul de statut aici.

 

Vă rugăm să citiți Statutul actual și Proiectul de Statut nou realizat si daca aveti amendamente sa le trimiteti pe adresa de mail statut@sogr.ro . Pentru eficienticizarea duratei Adunării generale a SOGR amendamentele se vor trimite nominal și vor fi discutate și supuse la vot in cadrul Adunării generale a SOGR. Vom discuta doar amendamentele primite adresa de mail statut@sogr.ro care sunt în conformitate cu legea de organizare a fundațiilor și care sunt pertinente.

Anexam și Protocolul medical dintre SOGR și Societatea Româna de Anestezie și Terapie Intensivă privind “Anestezia in Obstetrica”. Este practic o preluare a ghidului american cu același nume care a fost avizat de Adunarea generală a Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă. Acest ghid a fost analizat de numeroși medici anesteziști din specialitatea noastră și dorim să îl supunem spre aprobare și Adunării generale a SOGR. Puteti consulta protocolul aici.

 

 

Vă așteptăm cu drag la Iași
Președintele Societății de Obstetrică și Ginecologie din Romania
Prof. univ. dr. Mircea Onofriescu

Vino în comunitatea SOGR ca să fii informat!