Noua Tematica si Bibliografie pentru examen de medic specialist a fost finalizata

Noua Tematica si Bibliografie pentru examen de medic specialist a fost finalizata

Dragi Colegi,

Unul dinte obiectivele importante anuntate de noua conducere SOGR a fost acela de a revizui tematica si bibliografia pentru examenul de specialitate, dat fiind intervalul de timp trecut de la ultima realizare a acestui proces.

In acest scop, a fost constituita o echipa de experti, cu membri din toate centrele regionale: Prof Marginean Caudiu (Targu Mures), Prof Dan Mihu (Cluj), Prof Razvan Socolov (Iasi), Prof Dorin Grigoras (Timisoara), Prof Elvira Bratila (Bucuresti), Prof Vlad Tica (Constanta), Conf Iliescu Dominic (Craiova). Asa cum vedeti nu au fost implicati in aceasta comisie cei care au scris sau tradus multe materiale in ultimii ani, tocmai pentru a nu influenta procesul. A fost decisa acordarea acestei sarcini catre oameni tineri, multi dintre ei vicepresedinti ai Societatii si impreuna au fost stabilite conditiile acestei evaluari.

A urmat o perioada de aproximativ 5-6 saptamini in care au fost purtate discutii cu privire la propunerea de materiale bibliografice si a temelor in acord cu literatura publicata, in termeni de noutate si prestigiu.

Tematica si bibliografia le puteti consulta aici. Daca sunt comentarii sau pareri despre continutul acestui material, va rugam sa le trimiteti pana in 24 Noiembrie 2018 pe adresa conducerea.sogr@gmail.com

Consiliul Director SOGRVino în comunitatea SOGR ca să fii informat!