Înscrierile ca membru cu drepturi depline în SOGR

Înscrierile ca membru cu drepturi depline în SOGR

Dragi colegi,

Pe parcursul ultimilor ani, Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România a arătat deschidere și transparență pentru membri acesteia și drepturile cuvenite.

Astfel, în perioada recentă, Conducerea SOGR a luat în considerare unele dificultăți semnalate de membri ai Societății cu privire la înscrierea până în data de 1 mai. Pentru a oferi posibilitatea unei reprezentări cât mai largi și respectând prevederile Statutului SOGR cu privire la obținerea și menținerea calității de membru susținător sau asociat al Societății (Art. 18), Conducerea SOGR a hotărât:

  • Acordarea unui termen de grație de o lună (luna mai), până la 1 iunie, pentru înscrierea ca membru cu drepturi depline în Societate;
  • Începând cu data de 1 iunie, va fi percepută o taxă de penalitate de 150 lei pentru medicii specialiști și primari, respectiv 100 lei pentru medicii rezidenți, pentru înscrierea ca membru cu drepturi depline.
  • Înscrierile ca membru cu drepturi depline vor fi suspendate începând cu data de 15 noiembrie, pentru a putea fi realizate pregătirile specifice și listele de vot pentru alegerile din cadrul Adunării Generale, prilejuite de Congresul Național al Societății de Obstetrică și Ginecologie din România, București, 21-24 noiembrie.

 

Biroul Executiv al SOGRVino în comunitatea SOGR ca să fii informat!