Dovada calitatii de membru SOGR

Dovada calitatii de membru SOGR

Societatea a primit in cateva randuri solicitarea de eliberare a unui certificat de membru, pe care a onorat-o in cursul anului 2018.

Consideram insa ca in prezent, acest document nu este necesar, avand in vedere restructurarea site-ului societatii si modificarea procedurii de inscriere in SOGR. Nici alte societati de marca din specialitatea noastra, precum FIGO, ISUOG etc. nu ofera astfel de certificate. Astfel, calitatea de membru este usor vizibila pe site-ul SOGR, sectiunea “Membri”, unde, pe langa nume, poate figura si foto la profilul fiecarui membru cotizant. Daca se doreste un hard copy verificabil, se poate folosi link-ul profilului de membru si se poate face print screen al paginii respective. In plus, se poate folosi si dovada platii taxei de membru SOGR, precum si e-mail-ul de confirmare primit din partea Societatii.

Toate aceste documente sunt suficiente pentru a face dovada calitatii de membru activ al SOGR si in plus, sunt mai convingatoare decat un certificat in acest sens, care poate fi usor contrafacut.Vino în comunitatea SOGR ca să fii informat!