Avantajele noului statut al membrilor SOGR

Avantajele noului statut al membrilor SOGR

Stimati colegi,

Pe aceasta scrisoare dorim sa va informam despre avantajele de a fi membru al Societatii Romane de Obstetrica si Ginecologie, care vor intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2019. Aceste date sunt disponibile si pe site-ul SOGR, https://sogr.ro/inscriere

Calitatea de membru va cuprinde si urmatoarele facilitati:

  • abonamente la cele doua reviste de obstetrica si ginecologie din Romania care au reprezentare nationala: Obstetrica si Ginecologiasi ro
  • odata cu finalizarea reconstructiei site-ului, membrii SOGR vor avea acces catre materiale educationale, precum prezentari de interes de la manifestarile realizate sub girul Societatii si cursuri on-line elaborate de experti.
  • participarea cu taxe reduse la congresele si conferintele societatilor partenere SOGR (au confirmat deja Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie, Asociatia Romana de Medicina Perinatala, Ian Donald Romania, Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie, Societatea Romana de Uroginecologie, Societatea Romana de Medicina Reproductiva)
  • aferent abonamentelor la cele doua reviste, membrii vor primi 10 credite EMC in respectivul an.

Calitatea de membru expira la finalul fiecarui an, in data de 31 decembrie. Pentru a ramane membru al Societatii, este necesara reinscrierea incepand cu data de 1 ianuarie a anului urmator.

Cuantumul taxelor de inscriere. Asadar, fiecare membru va plati o singura data intr-un an o suma care cumuleaza: taxa de membru si abonamentele la cele doua reviste.

Valoarea taxei de inscriere pentru anul 2019 este dupa cum urmeaza:

Medic primar / specialist

Taxa de membru cu cele 2 reviste printate 340 RON
Taxa de membru cu cele 2 reviste in format digital 320  RON

Medic rezident

Taxa de membru cu cele 2 reviste printate 240 RON
Taxa de membru cu cele 2 reviste in format digital 190 RON

 

Valoarea acestor taxe pentru medicii din Republica Moldova care doresc sa devina membri SOGR este mai mica, iar informatiile sunt/vor fi disponibile pe site.

Aceste demersuri au fost realizate in acord cu programul prezentat la alegerile SOGR de la Iași, prin care ne-am propus dezvoltarea si îmbogățirea activitatii medicale, științifice si educaționale din cadrul SOGR.

Prin aceste informatii speram ca raspundem asteptarilor dumneavoastra de modernizare a societatii si va invitam sa sustineti acest proces.

Va mutumim pentru sustinere!

Conducerea SOGRVino în comunitatea SOGR ca să fii informat!